Share

Platforma e krahasimi
të pasurisë

Krahasimi i pasurisë

-54.32 %
370,351,100 €
169,175,829 €

6 Zyrtarët më të pasur

Ramiz Kelmendi
Deputet
57,601,074.00 €
Pal Lekaj
Deputet
6,595,704.00 €
Salih Salihu
Deputet
3,067,842.00 €
Mytaher Haskuka
Deputet
2,807,317.00 €
Fatmir Rexhepi
Deputet
2,301,320.00 €
Muhamet Mustafa
Deputet
1,736,750.00 €
Izet Sadiku
Zëvendës Ministër I Ministrisë së Shëndetësisë
3,865,605.00 €
Sahit Krasniqi
Zëvendës Ministër në Ministrinë e Diasporës
1,877,014.00 €
Besa Zogaj Gashi
Zëvendës Ministër I Zhvillimit Ekonomik
1,467,181.00 €
Janez Frokaj
Zëvendës Ministër në Ministrinë e Diasporës
842,895.00 €
Arban Abrashi
Ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale
819,011.00 €
Bajram Gecaj
Zëvendës Ministër I Administrimit të Pushtetit Lokal
624,300.00 €
Agim Bahtiri
Kryetar- Komuna Mitrovicë e Jugut
7,927,268.00 €
Gazmend Muhaxheri
Kryetar- Komuna Pejë
2,460,808.00 €
Lutfi Haziri
Kryetar- Komuna Gjilan
2,017,748.00 €
Xhafer Gashi
Kryetar- Komuna Obiliq
1,910,415.00 €
Agron Kuçi
Kryetar- Komuna Junik
1,048,400.00 €
Shukri Buja
Kryetar
732,600.00 €
Hashim Thaçi
President
764,738.00 €
Isa Mustafa
Kryeministër
681,899.00 €
Kadri Veseli
Kryetar i Kuvendit
334,603.00 €
Kujtim Shala
Zëvendës Kryeministër
321,830.00 €

6 Zyrtarët me të ardhurat më të ulëta

Ilir Deda
Deputet
26,069.00 €
Blerta Deliu- Kodra
Deputete
26,540.00 €
Shukrije Bytyqi
Deputete
27,640.00 €
Nuredin Lushtaku
Deputet
28,731.00 €
Ganimete Musliu
Deputete
29,361.00 €
Elmi Reçica
Deputet
36,423.00 €
Nusret Hoxha
Zëvendës Ministër i ministirisë së Drejesisë
7,316.00 €
Milan Radojevic
Zëvendës Ministër në Ministrinë e Punëve të Brendshme
25,396.00 €
Rita Hajzeraj-Beqaj
Zëvendës Ministër në Ministrinë e punës dhe Mirëqenjes Sociale
67,720.00 €
Fadil Gashi
Zëvendës Ministër I FSK-së
90,852.00 €
Ljubomir Maric
Ministër i Administrimit të Pushtetit Lokal
129,660.00 €
Hajredin Hyseni
Zëvendës Ministër në Ministrinë e Administratës Publike
136,879.00 €
Agim Veliu
Kryetar- Komuna Podujevë
29,093.00 €
Shpend Ahmeti
Kryetar- Komuna Prishtinë
41,396.00 €
Dragan Nikolic
Kryetar- Komuna Partesh
44,564.00 €
Rufki Suma
Kryetar- Komuna Hani i Elezit
74,796.00 €
Salim Jonuzi
Kryetar- Komuna Dragash
101,512.00 €
Arif Butuc
Kryetar- Komuna Mamushë
137,094.00 €
Kujtim Shala
Zëvendës Kryeministër
321,830.00 €
Kadri Veseli
Kryetar i Kuvendit
334,603.00 €
Isa Mustafa
Kryeministër
681,899.00 €
Hashim Thaçi
President
764,738.00 €

Të gjithë zyrtarët

A

B

S